liimalevy tammi

Liimalevy tammi on erittäin monipuolinen raaka-aine ja se sopii moniin eri ammattilaisen käyttökohteisiin. Meillä on tammi liimapuulevy tuotetta tarjolla niin pitkäsäleisenä kuin sormijatkettunakin. Ne molemmat edustavat korkeaa laatua ja kestävyyttä. Erikoisuutenamme on Marron Tammilevy, joka on valmistettu pitkäsäleisestä ja erityisen suorasyisestä tammesta tuoden liimalevyyn hienostuneen ja elegantin ulkonäön. Tarjontamme kattaa tammilevyjä paksuuksilla 10 mm:stä aina 50 mm:iin saakka. Leveyksiä on saatavilla 650 mm:stä aina 1220 mm:iin. Tutustu tarkemmin lisää eri tuotteisiin katalogin alakategorioista.

Jarmo-Aalto-Myyntipaallikko-ja-asiantuntija-Marron-Wood-Lahti-1.jpg

Tiedustele myynnistä tietoa puutavaran sopivuudesta projektiisi sekä saatavuustiedot

Tammilevy jalopuutukku Marron Wood Lahti

Alakategoriat

Tammi liimalevy rakennusmateriaalina

Tammi liimapuulevy on yksi suosituimmista puumateriaaleista niin ammattilaistenkin kuin kodin laittajienkin parissa. Liimapuulevy on valmistettu liimaamalla tammilankkuja yhteen, jonka ansiota liimalevy tammi on erittäin kestävää ja rakenne vähentää puun luontaista elämistä, kuten kutistumista ja turpoamista.

Tammen käyttökohteet

Yksi yleisimmistä käyttökohteista liimalevy tammelle on huonekaluteollisuus. Se on ihanteellinen materiaali pöytälevyille, hyllyille, kaapinoville ja muille kalustepinnoille. Sitä on helppo työstää ja sen luonnollinen ja lämmin ulkonäkö tekee siitä suositun valinnan niin moderneihin kuin perinteisiinkin sisustustyyleihin.

Tammilevyt liiketiloissa

Myös liiketiloissa ja toimistoissa liimalevy tammi on arvostettu materiaali. Sen elegantti ulkonäkö ja pitkäikäisyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan neuvotteluhuoneiden pöytälevyiksi, vastaanottotiskiksi tai muihin näyttäviin kohteisiin.

Kysy tuotteen hinta ja saatavuus myynnistä

Yleensä tuotetta on varastossa ja sen hinta vaihtelee rakenteen, alkuperän ja laatuluokan mukaan. Kysy rohkeasti apua erilaisten tammi liimapuulevyjen valinnassa. Saat meiltä asiantuntevaa palvelua ja laskentapua juuri sinun projektiisi sopivan puulevyn valinnassa ja mitoituksessa.