Liimapuulevy koivu

Koivusta valmistettu liimapuulevy tarjoaa koivun luontaisesti vaaleaa ja kaunista sävyä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin projekteihin. Valikoimassamme on myös sekä pitkäsäleisiä että sormijatkettuja versioita. Pitkäsäleiset levyt ovat ihanteellisia, kun tarvitaan visuaalisesti yhtenäistä pintaa, kun taas sormijatketut levyt ovat kustannustehokkaampi ja ekologisempi vaihtoehto.

Koivulevyjen paksuudet vaihtelevat 12 mm:stä jopa 50 mm:iin, mikä mahdollistaa niiden käytön huonekaluissa, sisustuselementeissä tai rakenteellisissa osissa. Leveyksiä löytyy 620 mm:stä aina 1220 mm:iin, tarjoten vaihtoehtoja niin pieniin yksityiskohtiin kuin suuriin pintoihin. Tutustu eri tuotteiden yksityiskohtiin katalogimme alakategorioista, josta löydät tarkat tiedot kunkin levyn mitoista, laadusta ja käyttötarkoituksesta.

Jarmo-Aalto-Myyntipaallikko-ja-asiantuntija-Marron-Wood-Lahti-1.jpg

Tiedustele myynnistä tietoa puutavaran sopivuudesta projektiisi sekä saatavuustiedot

Koivu pitkäsäleinen liimalevy myynti Marron Wood Lahti

Koivu alakategoriat

Liimapuulevyjen laatu

Koivusta valmistetut liimapuulevyt ovat korkealaatuisia ja monipuolisia rakennusmateriaaleja. Tarjoamme niitä kahdessa eri laadussa: A/A ja A/B.

A/A-luokan liimapuulevyt ovat ensiluokkaisia molemmilta puolilta, tarjoten tasaisen ja virheettömän pinnan. AA liimapuulevy soveltuu erityisesti näkyviin kohteisiin, kuten huonekaluihin ja sisustuselementteihin.

A/B-luokan levyissä toinen puoli on A-luokkaa, kun taas toisella puolella voi olla pieniä kauneusvirheitä. Tämä tekee ab-luokan koivusta kustannustehokkaan vaihtoehdon, kohteissa joissa toinen puoli jää piiloon

Molemmat laatuluokat ovat saatavilla ulkonäöltään yhtenäisenä pitkäsauvaisena levynä, sekä sormijatkettuna jolloin pinta on eläväisempi. Valitse tarpeisiisi sopiva laatu ja tyyli.

Voit kysyä myös tarvittaessa apua valintaan asiantuntijoiltamme.

Usein kysyttyä

Mikä on liimapuulevy?

Liimapuulevy on rakennusmateriaali, joka valmistetaan liimaamalla rinnakkain useita puusäleitä. Tämä liimaamistapa parantaa levyn lujuusominaisuuksia ja vähentää sen taipumusta muotoutua kosteuden ja lämpötilan vaihteluiden myötä. Liimapuulevyt ovat erityisen suosittuja korkealaatuisissa huonekaluissa niiden yhtenäisen rakenteen, lujuuden ja esteettisen ulkonäön vuoksi. Levyt voidaan valmistaa eri puulajeista, kuten koivusta, tammesta, saarnista tai männystä. Niitä on saatavilla eri laatuluokissa ja mitoissa, riippuen käyttötarkoituksesta ja vaaditusta esteettisestä laadusta.

Mihin eri käyttötarkoituksiin liimapuulevy koivu sopii?

  • Huonekalujen valmistus
  • Sisustuselementit ja -paneelit
  • Ovien ja ikkunoiden komponentit
  • Lattia- ja kattopaneelit
  • Rakenteelliset osat, kuten palkit ja tukirakenteet

Millaisia määriä liimapuulevyjä on saatavilla?

Mitä tulee kpl määriin, niin meiltä voit tilata muutaman levyn tai sitten voit tilata kokonaisia nippuja. Tämä joustavuus mahdollistaa asiakkaidemme erilaiset tarpeet, olipa kyseessä pieni projekti tai suuremman mittakaavan rakennushanke. Tuote on saatavilla vapaasti varastossa Lahti.