Puusepän erikoistuotteet

Tältä sivulta löydät sekalaista puutavaraa eri käyttötarkoituksiin. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat tammi- ja saarniparrut, monikäyttöiset tammipölkyt, leveät särmäämättömät tammi pöytälankut, luonnollisen kaunis carabanauba, elegantit mahonkikiekot, monipuoliset koivuvanerit sekä hienosahatut reunalistat. Jokainen tuote on valittu ajatellen puusepän tarpeita ja visioita.

Tammi- ja saarniparrut

Löydät valikoimastamme 100-400 mm tammiparrut ja 400 mm saarniparrut. Kysy myynnistä varastopituuksia.

Tammipölkyt

Tammipölkyt tarjoavat luonnollisen näköisen rakenteen joka on ihanteellinen esimerkiksi kokopuisten istuimien ja pikkupöytien luomiseen. Meiltä saat kuorellisia tammipölkkyjä. Kysy myynnistä.

Leveä särmäämätön tammi pöytälankku

Nämä superleveät tammilankut mahdollistavat yksilöllisten ja laadukkaiden pöytälevyjen toteuttamisen, jolloin puun luonnollinen kauneus ja syykuviointi pääsevät oikeuksiinsa. Varastossa on paksuudeltaan 70-80 mm lankku 900 mm leveydellä. Kysy myynnistä pituuksia.

Carabanauba

Carabanauba on koristeellisen näköinen puu, joka käytetään usein lasipäällysteisenä pöytälevynä tai esimerkiksi siivutettuna lampunvarjostimiin tai muihin koriste-esineisiin. Kysy varastokokoja.

Mahonkiekot

Mahonkikiekot ovat täydellisiä pyöreiden, hienostuneiden pöytälevyjen, kellojen tai muiden sisustuselementtien luomiseen. Paksuus 150 mm ja D=1100 mm. Kysy varastotilannetta.

Koivuvanerit

Koivuvanerimme on saatavilla eri vahvuuksilla ja kooissa, jotta voit valita juuri sopivan projektisi tarpeisiin. Paksuusvaihtoehtoina ovat 9 mm, 12 mm ja 15 mm. Leveyksissä voit valita joko 1220 mm tai 1525 mm. Vanerin pituudet ovat 2440 mm, 2500 mm ja 3050 mm. Kysy myynnistä.

Hienosahatut reunalistat

Hienosahatut reunalistat tuovat viimeistellyn ilmeen projektiisi. Materiaalivaihtoehtoina tarjoamme koivua, mäntyä, saarnea ja tammea. Paksuudet ovat saatavilla 7 mm, 14 mm ja 16 mm leveydeltään 16/19 mm. Listojen pituudet vaihtelevat 2100 mm:stä aina 3600 mm:iin. Kysy tämän hetkistä varastotilannetta myynnistämme.

Jarmo-Aalto-Myyntipaallikko-ja-asiantuntija-Marron-Wood-Lahti-1.jpg

Jarmo Aalto

Myynti ja neuvonta

Mikko Avikainen myynti ja varasto Jalopuutukku Marron Wood Lahti

Mikko Avikainen

Myynti ja neuvonta