Puulevyt

Meiltä löytyy sopiva puutavara sinunkin projektiisi

Valmiit, tasalaatuiset ja mittatarkat puulevyt tekevät tuotannosta tehokkaampaa, vähentäen samalla hukkaa ja virheitä. Niitä on saatavilla monista eri puulajeista niin täyspitkillä lamelleilla kuin sormijatkettuinakin, antaen joustavuutta tuotantoprosesseihin. Olemme keskittyneet toimittamaan puulevyjä, jotka vastaavat ammattimaisen ostajan vaatimuksia. Alla olevista kategorioista löydät lisää tietoa valikoimamme puulevyistä. Valitse juuri teidän tuotantoanne palvelevat levyt ja pyydä tarjous myynnistä.

Pitkäsäleiset puulevyt

Tammi puulevy pitkäsäleinen pitkäsauvainen Jalopuu myynti Marron Wood Lahti

Pitkäsäleinen tammi liimapuulevy on huolellisesti valittujen säleiden ansiosta sekä visuaalisesti että rakenteellisesti erinomainen valinta. Tutustu!

Saarni puulevy pitkäsäleinen pitkäsauvainen Jalopuu myynti Marron Wood Lahti

Pitkäsäleinen saarni liimapuulevy tarjoaa elegantin ja tasalaatuisen pinnan, joka tuo esiin saarnin luonteenomaiset piirteet ja syvän sävyn.Tutustu!

Pähkinä puulevy pitkäsäleinen pitkäsauvainen jalopuu myynti Marron Wood Lahti

Pähkinälevy pitkäsäleinen ->

Pitkäsäleinen rakenne antaa pähkinäpuulevylle yhtenäisen ja elegantin ulkonäön. Suosittu huonekaluissa ja sisustusprojekteissa.

Marron Mänty puulevy pitkäsäleinen pitkäsauvainen suorasyinen jalopuu myynti Marron Wood Lahti

Pitkäsäleisen Marron VG mäntylevyn VG-merkintä ei ainoastaan tarkoita Vertical Grain eli suorasyistä, mutta myös ”Very Good”. A-puoli on oksaton, joka takaa tasalaatuisen ja visuaalisesti hillityn ulkonäön.

Koivu puulevy pitkäsäleinen pitkäsauvainen Jalopuu myynti Marron Wood Lahti

Pitkäsäleisyyden ansiosta koivulevyssä näkyy puulajin luontainen linjakkuus ja sävyjen harmonia, tehdessään siitä sopivan erilaisiin esteettisiin projekteihin.

Kirsikkalevy pitkäsäleinen ->

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sormijatketut puulevyt

Koivu levy sormijatkettu Jalopuu myynti Marron Wood Lahti

Sormijatkettu liimapuulevy koivu on yhdistelmä Skandinavian luonnon valoisuutta ja kestävää rakennetta. Sormijatkos mahdollistaa monipuolisen käyttätarkoituksissa.

Saarni puulevy sormijatkettu Jalopuu myynti Marron Wood Lahti

Sormijatkettu saarni liimapuulevy yhdistää kestävyyden ja saarnin kauniin ulkonäön. Sormijatkos tekee levystä siitä optimaalisen valinnan kohteisiin, joissa vaaditaan sekä estetiikkaa että rakenteellista lujuutta.

Mänty puulevy sormijatkettu jalopuu myynti Marron Wood Lahti

Sormijatkettu mänty liimapuulevy on monipuolinen valinta, joka yhdistää mäntyisen estetiikan ja lisävahvuuden sormijatkoksen ansiosta.

Tammi puulevy sormijatkettu Jalopuu myynti Marron Wood Lahti

Sormijatkettu tammi liimapuulevy takaa yhdenmukaisen rakenteen ja laadukkaan työstettävyyden. Teollisuuden vaatimuksiin suunniteltu, levy on erityisen sovelias huonekalutehtaiden tuotantoon ja puusepänverstaan erikoiskohteisiin.