tammilankku

Laadukas tammilankku on monipuolinen ja kestävä valinta erilaisiin puutöihin ja rakentamiseen. Tarjoamme valkotammilankkua USA:sta särmättynä ja sekaleveyisenä, Euroopan tammea niin särmättynä kuin tuppeensahattuina lankkuina sekä Amerikan punatammea. Lankkujemme paksuudet vaihtelevat lautapaksuudesta, kuten 26-35 mm, aina jykevään 52 mm lankkuun asti. Lankkujen leveys vaihtelee 150 mm aina 350 mm saakka. Tammilankun pituus voi olla jopa 5500 mm. Lankkuja on saatavilla niin pienempinä erinä kuin myös kokonaisina nippuina, joten tarjoamme joustavuutta eri kokoisiin projekteihin. Alakategoriat on järjestetty maanosittain, mikä tekee tuotteiden selailusta helppoa ja vaivatonta. Tutustu eri tuotteiden yksityiskohtiin katalogin alakategorioista. Varastossa meillä on valmiina laaja valikoima tammea. Ota yhteyttä myyntiin ja selvitä haluamasi tuotteen hinta ja toimitusaika.

Jarmo-Aalto-Myyntipaallikko-ja-asiantuntija-Marron-Wood-Lahti-1.jpg

Tiedustele myynnistä tietoa puutavaran sopivuudesta projektiisi sekä saatavuustiedot

Tammilankku myynti jalopuutukku Marron Wood Lahti v3

Tammilankku alakategoriat

Rakentaminen tammilankuista

Tammi lankku on yksi suosituimmista ja arvostetuimmista materiaaleista jalopuurakentamisessa. Sen kestävyys, kaunis syykuvio ja ajaton eleganssi tekevät siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin rakennusprojekteihin.

Erityisesti särmäämätön tammilankku sopii sekä modernien että rustiikkisten huonekalujen valmistukseen. Esimerkiksi massiiviset, yksinkertaiset pöydät, joissa on näkyvissä tammen luonnollinen syykuvio ja väri, ovat suosittuja sekä kotikäytössä että julkisissa tiloissa. Tämäntyyppiset huonekalut tuovat tilaan lämpöä ja luonnonläheisyyttä, samalla kun ne ovat kestäviä ja käytännöllisiä.

Puusepät arvostavat tammilankkua sen työstettävyyden ja monipuolisuuden vuoksi. Tammesta voidaan valmistaa kauniita ja kestäviä käsijohteita, jotka lisäävät portaiden turvallisuutta ja esteettisyyttä. Lisäksi tammilankusta valmistetut ovet ovat suosittuja arvokiinteistöissä. Ne eivät ainoastaan näytä tyylikkäiltä, vaan myös tarjoavat erinomaista äänieristystä ja kestävyyttä.

Tammilankuista voidaan rakentaa myös muita elementtejä, kuten ikkunanpuitteita, lattialautoja ja seinäpaneeleja. Tammilankkujen käyttö sisustuksessa luo ylellisen ja kestävän ilmeen, joka kestää aikaa. Tämän lisäksi tammilankku on ympäristöystävällinen valinta, sillä se on uusiutuva luonnonvara, joka voidaan kierrättää tai käyttää uudelleen.

Tarkemmat tuotetiedot ja saatavuustiedot voit kysyä myynnistä. Jarmo tai Mikko on aina valmis auttamaan kaikissa kysymyksisä.

Usein kysyttyä

Miksi näyttävien sisustuselementtien rakentaminen tammilankuista on suosittua?

Näyttävien sisustuselementtien rakentaminen tammilankuista on suosittua, koska tammi on kestävä, ajaton ja visuaalisesti houkutteleva materiaali. Sen luonnollinen syykuvio ja lämmin värisävy tuovat tilaan eleganssia ja luonnonläheisyyttä. Tammilankut ovat myös monipuolisia, sopien erilaisiin tyyleihin ja suunnittelutarpeisiin, ja niiden vankka rakenne takaa pitkäikäisyyden, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan sisustuselementteihin.