HOLVI rimapaneeli, vaalea saarni 18mm x 90 (84)mm x 1800-4200mm

Rimapaneeli tammi 18 mm on massiivipuusta valmistettu tuote, joka tarjoaa kestävän ja visuaalisesti miellyttävän ratkaisun ammattikäyttöön. Tämä paneeli, tehty laadukkaasta tammesta, on suunniteltu kestämään käyttöä pitkään ja sopii monenlaisiin projekteihin. Sen mitat, 90 (84) mm leveys ja pituus 1800-4200 mm, antavat joustavuutta eri tilojen, kuten julkisten tilojen, toimistojen tai asuntojen, sisustamiseen.

HOLVI rimapaneeli tammi 18 mm on erityisen hyvä valinta, kun halutaan luoda moderneja rimaseiniä tai -kattoja. Sen luonnollinen väri ja tekstuuripinta tuovat tilaan lämpöä ja luonnetta. Massiivipuun käyttö lisää tuotteen kestävyyttä, mikä on tärkeää ammattilaisille, jotka etsivät helppoa asennettavuutta ja pitkäikäistä lopputulosta.

Tämä rimapaneeli mahdollistaa luovien ja kestävien ratkaisujen toteuttamisen, vastaten nykyaikaisen suunnittelun vaatimuksiin. Se tarjoaa kestävän ja visuaalisesti houkuttelevan vaihtoehdon tilojen suunnitteluun, mikä tekee siitä arvokkaan lisän mihin tahansa projektiin.

Osastot: , , ,

Tiedustele myynnistä tietoa puutavaran sopivuudesta projektiisi sekä saatavuustiedot

VALVE rimapaneeli

Tuotetiedot